Mariet Party’s & Events Hoeksche Ondernemersheld 2021!

De zoektocht naar de Hoeksche Ondernemersheld van 2021 zit erop! Het organisatiecomité is blij verrast met de hoeveelheid uitgebrachte publieksstemmen, bijna 1750 stuks. Daarnaast heeft de jury haar oordeel uitgebracht. Eén ondernemer komt er als overtuigende winnaar uit. Het is Jaap Herweijer van Mariet Party’s & Events uit Numansdorp. Met zijn vechtlust, creativiteit en doorzettingsvermogen mag hij zich met recht Hoeksche Ondernemersheld van 2021 noemen! Jaap was de eerste maandheld in februari van dit jaar.

“Dit is een periode van overleven. Ik zie deze prijs als een erkenning voor al mijn inspanningen. Fijn dat dit gezien is en gewaardeerd wordt.”

Na een verhuizing en uitgebreide verbouwing op zijn nieuwe locatie was Jaap in december 2019 klaar voor de volgende groeifase van zijn bedrijf. Maar met het wegvallen van recepties, evenementen en bijeenkomsten, werd Mariet na drie maanden direct zwaar getroffen door de coronacrisis. Jaap zit echter niet bij de pakken neer, werkt zich een slag in de rondte, blijft inventief en lanceert tal van creatieve concepten. Zoals Afhaalservice “Friet van Mariet”, all-in barbecue-pakketten en workshops, wekelijks een andere “Hoeksche Soep” met zoveel mogelijk streek-ingrediënten, borrel-pakketten voor online meetings, de “Winterkost Drive-In”. En als klap op de vuurpijl “Drei skiwochen bei Mariet”, waar wintersportliefhebbers drie weken lang hun hart kunnen ophalen aan Mariets Oostenrijkse gerechten. Inmiddels zijn bijvoorbeeld de soepen van Mariet een begrip in de Hoeksche Waard. Met de feestdagen in aantocht richt Jaap zich nu kerstpakketten en op luxe gerechten voor op kantoor en thuis.

Jaap laat zich niet kisten en is echt een bron van inspiratie voor anderen in deze moeilijke tijden. Met recht is hij de Hoeksche Ondernemersheld van 2021. Jaap zelf vindt dit ontzettend gaaf: “Dit is een periode van overleven. Ik zie deze prijs als een erkenning voor al mijn inspanningen. Fijn dat dit gezien is en gewaardeerd wordt.”


Bron van inspiratie

Volgens Pim Verhage - voorzitter van het organisatiecomité achter de Hoeksche Ondernemersheld - heeft het comité nog veel meer bijzondere staaltjes van heldenmoed voorbij zien komen in de andere aanmeldingen van afgelopen maanden. De namen van deze ondernemers vind je op de site. Zij zijn een voorbeeld en inspiratie voor andere ondernemers in deze moeilijke tijden.

Inspiratieboek
Om al die ondernemershelden nog eens een podium te geven, maar vooral om andere ondernemers te inspireren, brengen de samenwerkende ondernemersverenigingen een inspiratieboek uit. Dit boek verschijnt in de week voor Kerstmis en wordt aan alle leden gestuurd. Leesvoer voor onder de kerstboom dus.

Over de Hoeksche Ondernemersheld
De Hoeksche Ondernemersheld is een initiatief van de vier ondernemersverenigingen achter het Ondernemersgala Hoeksche Waard – de Ondernemersvereniging Hoeksche Waard (OHW), StartSmart Hoeksche Waard, Regionale Detailhandelsraad Hoeksche Waard en de Maatschappij voor Handel en Nijverheid - om het ondernemerschap op ons eiland een podium te geven en een hart onder de riem te steken in deze bijzondere tijden. Ook levert het een bijdrage aan #kooplokaal. Met de uitreiking van de prijs aan Mariet Party’s en Events stopt de Hoeksche Ondernemersheld. Vanaf januari 2022 begint het nomineren voor het Ondernemersgala 2022. Op 16 mei 2022 worden de prijzen uitgereikt.

Perscontact
Pim Verhage
+31 (0) 6 53 11 09 38   
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

Heeft u een vraag, een opmerking of een suggestie? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
t.a.v. Loes Könemann.

© 2018 - 2022 Ondernemersgala Hoeksche Waard - Privacy verklaring