Nieuws

‘Perspectief’ is hét thema van Ondernemersgala Hoeksche Waard 2022

Veel bedrijven hebben in 2020 en 2021 een beroep hebben gedaan op hun innovatieve vermogen. Om als bedrijf toekomstbestendig te zijn moet je snel kunnen schakelen en blijven vernieuwen. De afgelopen twee jaar is nog eens benadrukt hoe belangrijk dit is.

Het thema voor het Ondernemersgala Hoeksche Waard 2022 sluit hier bij aan en is dan ook: Innovatie geeft perspectief op een betere toekomst.

Met de ondernemersprijzen ( Hoeksche Pluim, Startersprijs, Retailprijs en Social Impact Award ) willen wij extra aandacht vragen voor dit belangrijke thema. We zetten graag de meest innovatieve bedrijven in het zonnetje.

Ken jij of heb jij een innovatief bedrijf in de Hoeksche Waard? Meld dit bedrijf dan aan voor het Ondernemersgala Hoeksche Waard 2022. 

 

Ondernemersgala Hoeksche Waard verplaatst naar 2022

27 januari 2021

 

De kogel is door de kerk: het Ondernemersgala Hoeksche Waard, dat gepland stond voor 17 mei 2021, wordt verplaatst naar 2022. Dit in verband met de corona-crisis en de impact die dit heeft op veel Hoeksche ondernemers. Het organisatiecomité vindt het daarom niet gepast om het gala dit jaar te laten doorgaan. Wel blijft het comité zich in de tussentijd inzetten om Hoeksch ondernemerschap een podium te geven en een hart onder de riem te steken.

 

Ondernemersgala
Het Ondernemersgala Hoeksche Waard is een initiatief van de Ondernemersvereniging (OHW), Startersnetwerk, Regionale Detailhandelsraad en De Maatschappij voor Handel en Nijverheid.
Tijdens het gala worden traditioneel de beste Hoeksche ondernemers in het zonnetje gezet. En wordt het ondernemerschap in de Hoeksche Waard - dat van grote waarde is voor de groei en bloei in de regio - gevierd.

 

Geen tijd voor een feestje
“De corona-crisis blijft voortduren en het einde is nog niet in zicht. De impact hiervan op ondernemers is groot. Veel winkels en horeca zijn momenteel dicht. En ook andere bedrijven zijn zwaar getroffen. Wij voelen erg met alle getroffen ondernemers mee en vinden het geen tijd voor een feestje”, zegt organisatiecomité- voorzitter Pim Verhage. “Daarom hebben we besloten om het gala door te schuiven naar volgend jaar, naar 16 mei 2022 om precies te zijn. In de tussentijd blijven we ons inzetten om Hoeksch ondernemerschap een podium te geven en een hart onder de riem te steken. Want dat mag gewaardeerd en gezien worden, zeker in deze tijden.”

 

Nieuw initiatief
In dit kader lanceert het organisatiecomité Ondernemersgala Hoeksche Waard binnenkort een nieuw initiatief om Hoeksche ondernemershelden in de spotlights te zetten. Hou hiervoor de website www.ondernemersgalahoekschewaard.nl in de gaten.

 

 

De sociale wijkwinkel WerkSaam is geopend!

13 november 2019


Samen met een hoop belangstellenden heeft Jeroen, samen met Pim Verhage het lint doorgeknipt. Dankzij de donatie van het Ondernemersgala HW heeft Gemiva SVG Groep dagbesteding Hoeksche Waard  deze winkel kunnen inrichten en opstarten.

Veel succes met de winkel. U bent van harte welkom de winkel te bezoeken aan de Ravelstraat 5 in Oud Beijerland.


DE TOP 10 IS BEKEND
Dit is de tussenstand per 18 maart 2019, het scheelt soms maar enkele stemmen... Sta je niet in de top 10? Niet getreurd, je hebt nog tot 25 maart de tijd.

1. Ezra Cosmetics
2. Stichting Kunstbus
3. Bloem en groenprojecten
4. De HoekscheWaardPas
5. Hosted Energie
6. Massage&Go
7. Hoeksche Waard Events
8. Appletree Makelaardij
9. Capital V
10. De Gezonde Digitale Organisatie

DE TOP 10 IS BEKEND
Dit is de tussenstand per 11 maart 2019, het scheelt soms maar enkele stemmen... Sta je niet in de top 10? Niet getreurd, je hebt nog tot 25 maart de tijd. Volgende week maandag (18 maart 2019) staat de nieuwe tussenstand weer online.

1. Ezra Cosmetics
2. Stichting Kunstbus
3. Bloem en groenprojecten
4. De HoekscheWaardPas
5. Hosted Energie
6. Appletree Makelaardij
7. Hoeksche Waard Events
8. Massage&Go
9. Capital V
10. Margot Bloemen

Contact

Heeft u een vraag, een opmerking of een suggestie? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
t.a.v. Loes Könemann.

© 2018 - 2022 Ondernemersgala Hoeksche Waard - Privacy verklaring