Stem op uw favoriet!

DE TOP 10 IS BEKEND
Dit is de tussenstand per 18 maart 2019, het scheelt soms maar enkele stemmen... Sta je niet in de top 10? Niet getreurd, je hebt nog tot 25 maart de tijd.

1. Ezra Cosmetics
2. Stichting Kunstbus
3. Bloem en groenprojecten
4. De HoekscheWaardPas
5. Hosted Energie
6. Massage&Go
7. Hoeksche Waard Events
8. Appletree Makelaardij
9. Capital V
10. De Gezonde Digitale Organisatie

De HoekscheWaardPas

Leden van de HoekscheWaardPas profiteren van korting en gratis extras bij meer dan 100 bedrijven. Bovendien stimuleren zij door lokaal te besteden de middenstand op ons eiland. Tenslotte doneren wij €5 per verkochte pas aan een lokaal goed doel, die de pashouder zelf kiest! Kortom, de HoekscheWaardPas draagt bij aan een vitale Hoeksche Waard. Heb jij passie voor de Hoeksche Waard? Stem dan op ons!

Bekijk de site

Stichting Kunstbus

Stichting Kunstbus, brengt kunst en cultuur op locatie. Door een goed bestuur, durf, professionaliteit, geld voor groei en innovatie te bundelen met; "locale samenwerking en duurzaamheid". Bieden wij een uniek product. KUNST als middel voor mens en maatschappij. We zijn bijzonder klant gericht, voor gezond en op de 1e plaats de kwetsbare mens in de Hoeksche Waard. Wij zorgen voor iets meer KLEUR in het leven. Kunst is immers VAN iedereen.

Bekijk de site

Massage&Go

September 2017 heb ik Massage&Go opgestart. Ik ging stoelmassages bij bedrijven geven; even een moment van ontspanning bieden of pijnlijke spieren losmaken. Dit geeft zoveel voldoening dat ik begin 2019 besloot uit te breiden en de stap te zetten om mijn massagestudio te openen in Oud-Beijerland. Soms is het lastig om als jonge vrouw (23) je mannetje te staan in de zakenwereld, maar al doende leert men. Ik hoop andere ondernemende jongeren te inspireren om ook het avontuur aan te gaan! Vind je dat ik de startersprijs moet winnen? Stem dan op mij!

Bekijk de site

Blokker-Bruna-Top1Toys in ‘s-Gravendeel

Het vergt lef en vereist visie om in deze tijden een Blokker te openen, zeker in een dorp. Hetzelfde geldt voor een speelgoedwinkel, of een boekenzaak. Toch is dat precies wat ondernemer Antall van der Hoek heeft gedaan. Maar dan wel allemaal onder één dak in zijn zelfbedachte combinatiewinkel - een Blokker, Bruna, Top1Toys en postpunt ineen -. Meerdere formules onder een dak geeft schaalvoordelen. De unieke combinatiewinkel trekt meer klanten én houdt het voorzieningenniveau in de Hoeksche Waard op peil.

Bekijk de facebook

Appletree Makelaardij

Appletree Makelaardij is een jong en dynamisch fullservice makelaarskantoor. Wij zijn volledig op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen en gebruiken deze om onze dienstverlening continu te vernieuwen. Onze professionals combineren dit met een grote sociale en maatschappelijke betrokkenheid om een optimaal resultaat voor onze particuliere en zakelijke klanten te behalen.

Stem op ons en wij laten de hele Hoeksche Waard de vruchten plukken van onze kennis en ervaring!

Bekijk de site

Strijkservice Heinenoord

Strijkservice Heinenoord geeft haar klanten meer rust in het 24/7 leven wat we tegenwoordig allemaal hebben. Wat is er lekkerder dan deze ‘rotklus’ uit handen te geven om tijd te maken voor leuke en belanglijkere dingen? Ik zeg; kom dat mandje brengen en geniet van de vrije tijd die je ervoor terugkrijgt! Genomineerd worden voor de startersprijs is een groot compliment voor mij. Hem winnen zou nog bijzonderder zijn.

Bekijk de site

Het Taartgeheim

Wij zijn Lisa en Sonja, eigenaren van Het Taartgeheim, een gespecialiseerd bedrijf in gepersonaliseerde taarten in het centrum van Oud-Beijerland. Wij maken met veel passie en creativiteit o.a. verjaardagstaarten, feesttaarten, cupcakes en petitfours. Als kers op de taart maken wij ook prachtige unieke bruidstaarten waar nog lang over nagepraat wordt. Voor elke gelegenheid gaan wij graag aan de slag, om de wensen van de klant, om te zetten in een smakelijke creatie. Ons “geheim”: Wij gaan geen uitdaging uit de weg!

Bekijk de site

Het Nieuwe Ketelhuis

Drie vrienden met een passie voor bier en interesse in ondernemen. Wat begon als een hobby in de garage resulteerde in november 2017 tot de enige brouwerij in de Hoeksche Waard. Inmiddels zijn we bij meerdere horeca- en speciaalzaken verkrijgbaar, zowel op - als buiten het eiland. We zullen altijd een Hoeksche brouwerij blijven en hopen uit te groeien tot een waar begrip in het land.

Bekijk de site

Leeuwenroos

Leeuwenroos ondersteunt ondernemingen en particulieren op breed juridisch terrein. Of het nu gaat om het adviseren en/of procederen over een contract, algemene voorwaarden, (vestigen of afwenden van) aansprakelijkheid, schadevergoeding, ondernemingsrechtelijke vragen of incasso’s, Leeuwenroos levert zowel raad als daad. Goed, praktisch, betaalbaar en laagdrempelig. Leeuwenroos probeert zich bovendien te onderscheiden door voorlichting zoals via www.geenadvocaatnodig.nl, incassomaatwerk door het partnerschap met All Claims (www.allclaims.nl) en flexibele inzetbaarheid ten behoeve van haar opdrachtgevers, waartoe ook andere juridische dienstverleners behoren. Leeuwenroos is dus met recht jouw stem waardig!

Bekijk de site

Hoeksche dierverzorgster aan huis

Hoeksche dierverzorgster aan huis, een uitkomst voor iedere huisdier eigenaar in de Hoeksche Waard. Niet meer de deur uit voor kleine dierenartsbezoekjes of de katten heerlijk thuis tijdens uw vakantie. Als gediplomeerd dierverzorgster verzorg ik al uw gezelschapsdieren met liefde bij u thuis! Met uw stem maakt u mij en alle huisdieren dolblij. Want deze startersprijs 2019 is de kroon op mijn bedrijf waar ik zo trots op ben!

Bekijk de site

Bloem en groenprojecten

Bloem en groenprojecten is o.a. de groene oplossing voor een te hoog ziekteverzuim en verhoging van de arbeidsproductiviteit. Via korte lijnen en persoonlijk contact komen we samen met u tot een gezonde groene omgeving en of bloemencreatie voor bedrijf of particulier. Samen maken we de Hoeksche Waard nog groener en duurzamer. Een innoverend bedrijf met een uniek alles onder 1 dak concept, groen, bloemen en terrasbeplanting. Showroom met moswanden en groenwand aan de Willem Beukelszstraat 15 te Oud-Beijerland.

Bekijk de site

0186.work

De Hoeksche Waard zit vol met creatievelingen, waarvan een groot deel elke dag aansluit in de file richting de grote steden. Ons idee is om een omgeving in de Hoeksche Waard te creëren waar deze mensen samen kunnen komen om te werken. Een broedplaats voor kleinschalige ondernemers tot wereldveranderende startups waar men zich bezig kan houden met o.a. kunst, cultuur, mode, innovatie, architectuur en duurzaamheid. Naast elkaar en met elkaar.

Bekijk de site

Boeser Incasso

Boeser Incasso neemt kosteloos uw incasso uit handen. Wij vinden het niet acceptabel dat u zou moeten betalen om te ontvangen waar u recht op heeft. Wij bieden u een totaalpakket, van advies tot incasso, voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Het invorderen wordt voor u gemakkelijk en blijft vooral kosteloos. Vriendelijk, doch dringend, staan wij daadkrachtig aan uw zijde. Onze aanpak is persoonlijk en deskundig; uw betaling is tenslotte onze zorg!

Bekijk de site

De Gezonde Digitale Organisatie (DGDO)

De Gezonde Digitale Organisatie (DGDO) beschermt organisaties tegen cyberincidenten. De vraag is namelijk niet meer of, maar wanneer je als organisatie getroffen wordt door een cyberincident. Door onze unieke aanpak en diensten gericht op mens, organisatie en techniek zorgen wij voor online veiligheid.

Stem op De Gezonde Digitale Organisatie en help ons de digitale wereld veilig te maken!

Bekijk de site

Trimsalon 't Hoekje

Bij ons is de klant koning; uw hond! Er word uitsluitend door een gediplomeerd trimster gewerkt.

Bij Trimsalon 't Hoekje staan twee dingen centraal, namelijk; rust & hygiëne. De salon is van alle gemakken voorzien, zo kan elke hond genieten van een complete vachtverzorging, groot en klein! U kunt online een afspraak inplannen, wanneer het u uitkomt!

Bekijk de site

ALORS events

ALORS events verzorgt zakelijke evenementen. Van creatief idee tot de volledige organisatie. Van klantendag tot congres en van personeelsfeest tot receptie. Vanuit mijn ervaring met de evenementen- en gastvrijheidsindustrie help ik mijn klanten bij het ontwikkelen van creatieve ideeën tot en met het uitvoeren van evenementen waarbij ik mijn netwerk aan professionals om me heen verzamel. Geeneen evenement zal daarom hetzelfde zijn. Juist door deze nauwe samenwerking is elk evenement uniek en geheel op maat!

Bekijk de site

Lindemarie

Word zichtbaar met jouw verhaal

Mijn droom is dat jij je als ondernemer realiseert dat je invloed en impact hebt op anderen. Daar hoef je niets speciaals voor te doen, maar deel wat je weet en wat je kan en doe dat op jouw eigen manier. Dat laatste is alleen spannend. Maar dan ben ik er voor jou. Ik voel het als mijn verantwoordelijkheid om jou zichtbaar te maken, want mensen hebben jou nodig. Jouw kennis, jouw vaardigheden en jouw persoonlijkheid.

Bekijk de site

CAPITAL V

Na tien jaar arbeidsbemiddeling ben ik op 1 april 2018 CAPITAL V gestart met één doel: de zoektocht naar nieuwe medewerkers leuk maken. Dat doe ik door Recruitment te combineren met Marketing. Ik wil werkgevers laten zien dat je door goede arbeidsmarketing, niet naar mensen hoeft te zoeken maar dat ze jou vinden. Met een creatieve en unieke werkwijze waarin de klant altijd centraal staat, is mijn motto: het kan ook leuk!

Bekijk de site

Qaqao

Qaqao Nederland is de eerste in Europa met een ééndaagse natuurlijke darmreiniging. Om deze bedrijfskolom te realiseren was kennis nodig op het gebied van natuurlijke gezondheid, productontwikkeling, design, import- en kwaliteitseisen, internationaal transport en de Chinese taal. De grootste uitdaging was echter om het product op een markt te krijgen waar totaal geen kennis van was. Laat staan contacten. Alleen lef en hard werken konden dat bewerkstelligen. Al dit werk werd gedaan door slechts één persoon.

Bekijk de site

Hosted Energie

Hosted Energie biedt een totaaloplossing voor alle vraagstukken in de energie. Strategische inkoop, optimalisatie, factuurcontrole, verduurzaming en monitoring. Wij begeleiden onze klanten om aan al hun wensen te voldoen. Dit hebben we verwerkt in een platform waarin we zelfstandige energieadviseurs helpen onze diensten op de juiste wijze aan te bieden aan hun klanten. Het platform zorgt ervoor dat de klant hierin centraal staat, klantgericht in het verschaffen van informatie, veel keuze en begeleiding op elk gewenst niveau!

Bekijk de site

Hoeksche Waard Events

Wij zijn Diana en Sandra van Hoeksche Waard Events, twee enthousiaste dames die hun passie delen. Sterk in het organiseren van evenementen en uitjes op maat voor bedrijven families & vrienden. Wij ontzorgen en verzorgen een compleet dag arrangement op unieke locaties in de landelijke en mooie Hoeksche Waard. Verzorgd hierbij ook de complete catering met unieke foodtrailer. Kortom bij Hoeksche Waard Events kun je terecht voor een heerlijke dag actief en creatief ontspannen.

Bekijk de site

Ezra Cosmetics

Ezra Cosmetics biedt exclusieve geuren, organic skin-care, vegan make-up en lifestyle producten. Advies op maat, workshops en meer op gebied van cosmetica en huidverzorging. De missie: klanten blij maken en ons onderscheiden van de grote beautyketens met echt goede en eerlijke producten. Ezra Cosmetics onderscheidt zich dan ook met luxe, púre verzorgingsproducten zowel voor mannen als voor vrouwen. Met zo min mogelijk schadelijke ingrediënten, dierproefvrij, liever natuurlijke dan synthetische parfums, zonder parabenen, natuurlijke ingrediënten. Al deze producten zijn door Ezra Vermeij zelf geselecteerd voor mannen, vrouwen en kinderen.

Bekijk de site

Startersprijs

Op 18 maart maken wij de tussenstand bekend. Vanaf 25 maart kan er niet meer gestemd worden.

Contact

Heeft u een vraag, een opmerking of een suggestie? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
t.a.v. Loes Könemann.

© 2018 Ondernemersgala Hoeksche Waard - Privacy verklaring

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie " | Copy - Laura Vrij, Capital V